Stiri

02 Aug 2017

Interviu cu Dr. Paul N. Ewing, Managing Partner Ewing Innovation LLP si consultant Smithers Pira, una dintre cele mai mari autoritati domeniul printului, ambalajelor si hartiei din intreaga lume, unul dintre vorbitorii conferintei PrintTex 2017 ce va avea loc in cadrul Print & Sign 2017.

06 Iul 2017

Obiectiv:pregătirea de specialiști în domeniul editură-imprimare, capabili să coordoneze procesele de producție și exploatare a mașinilor și utilajelor în editură, tipografie, serigrafie, tampografie, flexografie, imprimare digitală și finisare a lucrărilor imprimate, respectiv să desfășoare activități de creație grafică.

31 Mai 2017

Acest program este organizat în cadrul Universității POLITEHNICA din București, Facultatea Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice, departamentul Mașini și Sisteme de Producție. Este un program de masterat complementar, în domeniul Inginerie Industrială.

29 Mai 2017

Între 8 și 12 mai 2017 a avut loc la Messe Hamburg o nouă ediție FESPA, cea mai importantă expoziţie internaţională dedicată tiparului digital în format mare, serigrafiei, imprimării materialelor textile și semnalisticii.

25 Mai 2017

Respectul faţă de cititorii publicaţiei noastre şi faţă de advertiserii care au un eşalon de valori similar editorului revistei Afaceri Poligrafice, a determinat managementul AFP să delege pe o perioadă de patru zile trimiterea unei echipe de 4 oameni la Interpack 2017