HP isi extinde portofoliul de imprimante cu noul model HP LATEX R1000

24 Iul 2018

Grup Transilvae, distribuitor HP pentru imprimante de format mare, anunta noutati:

HP Inc. si-a extins seria de imprimante hibride HP Latex R cu modelul R1000 pentru imprimare rigida si flexibila. Proiectata pentru o varietate de aplicatii hibride, inclusiv signalistica si afisaj, portofoliul extins ofera mai multe optiuni, valoare si versatilitate, oferind tehnologii inovatoare precum tehnologia HP Latex Rigid Printing si HP Latex White Ink.

"Furnizorii de servicii de imprimare cauta noi modalitati de crestere a productiei si de extindere a aplicatiilor prin investitii in tehnologii inovatoare de imprimare, cum ar fi materialele rigide si cerneala alba, pentru a intampina toate posibilitatile de tiparire", a declarat Joan Pérez Pericot, Director General, HP Graphics Business, HP Inc. "Lansarea noii serii de imprimante HP Latex R ofera o solutie de imprimare versatila si inovatoare pentru afacerile de dimensiuni medii pentru a debloca oportunitatile de imprimare si pentru a creste productivitatea."

Portofoliul actual include imprimanta HP Latex R2000, conceputa pentru furnizorii de servicii de imprimare de mari dimensiuni care necesita eficienta in fluxul de lucru si productie sustinuta. Odata cu debutul imprimantei HP Latex R1000, HP sporeste valoarea maxima intr-un singur dispozitiv. Conceput pentru a permite dezvoltarea afacerilor constranse din punct de vedere investitii si spatiu, imprimanta versatila ofera un singur set de cerneluri pentru o gama larga de suporturi flexibile si rigide, inclusiv aplicatii pentru retail, semnalizare outdoor, grafica pentru ferestre, evenimente, expozitii si decoratiuni.

Noua imprimanta are cartuse de cerneala de 3 litri, comparativ cu cele de 5 litri ale modelului mai mare, si este proiectata pentru materiale cu o latime de pana la 1,64 m si o grosime de pana la 5cm , in timp ce R2000 imprima pana la 2,5 metri latime si grosime de pana la 5cm.

Cel mai nou model, HP Latex R1000 permite:
• Calitate ridicata a imaginii si culori vibrante: Capetele de imprimare HP Thermal Inkjet si cernelurile HP Latex inbunatatite obtin culori vibrante pe materiale rigide, pastreaza in acelasi timp luciul materialului si nu au miros.
• Imprimarea cu alb fara limite: cerneala alba Latex furnizeaza cel mai stralucitor alb pe suporturi transparente si colorate, fara pierderi intre lucrarile de imprimare cu alb. Capetele de imprimare HP Thermal Inkjet detasabile pot fi stocate intr-o camera rotativa offline si intretinerea automata face ca albul sa se comporte precum orice alta culoare, incluzand recircularea automata si verificarile duzelor.
• Durabilitate si versatilitate: HP Latex Overcoat adauga cerneala durabila si flexibila pe baza de apa pentru o aderenta ridicata si rezistenta la zgariere, in timp ce temperaturile reduse de polimerizare permit o versatilitate larga a suportului media.
• Eficienta: Fluxul de lucru productiv permite clientilor sa se ocupe de varfurile de productie in-house si sa finalizeze lucrarile cu termene scurte cu pana la 57 mp/ ora si role de pana la 60 kg pentru imprimare flexibila.

• Imprimare inteligenta: Serviciile proactive si preventive prin serviciile HP Smart maximizeaza timpul de functionare si ajuta la evitarea greselilor costisitoare de operare cu intretinerea automata, vacuum inteligent si incarcare asistata.

Pentru mai multe informatii privind noua serie de imprimante HP Latex R, va rugam sa contactati echipa Grup Transilvae: sales@transilvae.ro | 021 456 90 05.

HP Latex R1000