Tarife Mica Publicitate

CONDITII SI TARIFE PENTRU MICÃ PUBLICITATE
CUM PUTETI PUBLICA ANUNTURI ÎN REVISTA AFACERI POLIGRAFICE


Anunturile pentru care optati sã aparã în revista tipãritã apar simultan si în revista on-line. În revista curentã on-line puteti cãuta menu-ul RUBRICI DE MICÃ PUBLICITATE lista cu rubricile disponibile de micã publicitate sau puteti consulta sub INFORMATII GENERALE lista rubricilor de micã publicitate (gratuite sau contra cost).

 • Formulati anuntul în scris si precizati-ne pentru ce rubricã de micã publicitate ati optat. Dacã noi nu prezentãm exact rubrica de micã publicitate pe care ati dori-o, ca disponibilã, vã rugãm sã ne sugerati dvs. orice alt&˜ rubricã, deoarece noi suntem foarte flexibili. Comunicati prin fax sau e-mail sau telefonati la 0722 242 746 pentru a discuta orice problemã.
 • Tarife pentru micã publicitate si conditii de gratuitate: Anunturile de micã publicitate pot fi gratuite în limita a 36 de cuvinte cumulate pentru o firmã, cu conditia ca activitãtile comerciale promovate sã nu fie sistematice si cu conditia ca ofertantii sã specifice preturile la rubrica de VÂNZÃRI.
  Existã câteva rubrici de anunturi gratuite (in limita spatiului disponibil)
 • cereri locuri de muncã
 • cereri posturi de conducere

Gratuitatea anunturilor este valabilã numai pentru companiile înmatriculate în România. Urmãtoarele rubrici sunt permanent contra cost:

 • prestari servicii
 • licitatii
 • oportunitati de afaceri.

Dacã nu doriti sã fiti restrictionati de conditiile pentru gratuitate si vreti sã aveti certitudinea publicãrii la o anumitã datã, veti plãti pentru fiecare

anunt de pâna la 18 cuvinte suma de 35 Lei (RON), TVA inclus
anunt de pânã la 36 cuvinte suma de 70 Lei (RON), TVA inclus
s.a.m.d.
Pentru anunturi de micã publicitate în chenar (pozitionate automat în fatã) se va plãti valoare dublã, iar pentru fundal yellow 60% se va dubla din nou tariful.
Nou: Anunturile obisnuite (fara chenar) pot fi publicate cu scris bolduit la tarif egal celor in chenar.
 Facilitate! Se poate socoti ca un singur cuvant denumirea completa la echipamente.


 Atentie! Se vor numãra si cuvintele: cã, pe, $, si, la, sã etc. La grupajele de initiale alãturate unui numãr veti socoti un singur cuvânt. Nu veti numãra semnele de punctuatie sau parantezele.

Important! Anunturile cu un numãr de cuvinte superior fata de tariful achitat vor fi reformulate de redactia revistei pentru a fi încadrate în spatiul achitat si publicate operativ fãrã alte formalitãti.

NOU: Acum aveti posibilitatea de a insera, în varianta online, 1-3 imagini foto pentru utilaje si produsele de la rubricile de vanzari (se aplică o majorare de 10% din tariful anunțului). Pentru mai multe informatii, contactati-ne la telefon 0738 675 316, 021 346 01 90 sau email success@afaceri-poligrafice.ro

 • Mod de platã pentru mica publicitate                                                                                          
  Ordin de platã
  dovada plãtii va fi copia ordinului de platã vizat de bancã pentru: S.C. Afaceri Poligrafice S.R.L., cont in lei nr (COD IBAN): RO71RZBR0000060002406946 RaiffeisenBank S.A. filiala Decebal.
  Numerar, la sediul AFACERI POLIGRAFICE din Bd. Energeticienilor 8 (incinta ICEMENERG, intrare prin strada Cornu Luncii) Bucuresti 3, ROMANIA.                                                                            
 • Pentru publicare si facturare: Trimiteti-ne dovada plãtii (copia ordinului de platã vizat de banca dvs.) la fax: (004) 021 347 29 71 sau e-mail succes@afaceri-poligrafice.ro si nu uitati sã anexati textul anunturilor si datele privind compania dvs. de care avem nevoie pentru a vã trimite prin postã factura: denumirea, adresa postalã, codul fiscal, numãrul de la Registrul Comertului, cont, bancã. Anuntul dvs. va fi postat pe site imediat dupa efectuarea platii si va aparea si in editia tiparita urmatoare.

Data de închidere a editiei pentru revista tipãritã va fi consideratã cu o sãptãmânã înaintea datei aparitiei.
Aveti în continuare întrebãri? Sunati la biroul nostru, la tel. 0722 242 746 si discutati cu domnul Mircea Aprofirei sau trimiteti e-mail la succes@afaceri-poligrafice.ro .