Informatii generale

DISTRIBUTIA REVISTEI


Revista este expediata lunar prin posta decidentilor firmelor din domeniile comunicarii vizuale, printului, packaging-ului si productiei publicitare si altor domenii conexe. Cu ocazia fiecarei expozitii
la care S.C. Afaceri Poligrafice S.R.L. are stand sunt distribuite reviste si vizitatorilor


ACTUALIZAREA ADRESELOR DIN BAZA DE DATE:
la fiecare aparitie.

CITITORI:

FIRMELE DIN DOMENIUL COMUNICARII VIZUALE, PRINTULUI, PACKAGING-ULUI SI PRODUCTIEI PUBLICITARE

PRODUCÃTORI, DISTRIBUITORI, IMPORTATORI SI UTILIZATORI DE:

TIPÃRITURI
Tipar înalt, offset, rotative, reprografie, flexografie, litografie, serigrafie, tampografie, print de mari dimensiuni etc.

ECHIPAMENTE SI MATERIALE DESTINATE COMUNICARII VIZUALE, PRINTULUI,
PACKAGING-ULUI SI PRODUCTIEI PUBLICITARE

PRE-PRESS
Tehnoredactare, compozitie, producerea filmelor, publicitate computerizatã etc.

DE TEHNOLOGIE PENTRU FABRICAREA SI TRANSFORMAREA HÂRTIEI
Prestatori de servicii, fabricanti de carton si ambalaje, legãtori de cãrti etc.

COMUNICATIE
Companii de publicitate, companii de web-design, IT, agentii de reclamã, agentii de design si graficã,
studiouri foto-video, firme promotoare de baze de date etc.

MARI CONSUMATORI DE PRODUSE SI SERVICII DIN DOMENIUL COMUNICARII VIZUALE, PRINTULUI, PACKAGING-ULUI, PRODUCTIEI PUBLICITARE

SI ORICINE NE VIZITEAZÃ SITE-UL

 

 

CUM SÃ NE ABONÃM LA AFACERI POLIGRAFICE

Revista Afaceri Poligrafice a devenit un instrument pentru cresterea profitabilitatii abonatilor. Pentru a putea citi lunar revista va rugam sa ne trimiteti o scurta comanda prin care anuntati adresa dvs postala, datele de contact si datele dvs de facturare in vederea asigurarii expedierii revistelor corespunzatoare urmatoarelor 6 luni la pret de 72 lei tva inclus, respectiv 12 luni la pret de 144 lei tva inclus
Aferent abonament va rugam sa  nu uitati sa  ne trimiteti catre email  office@afaceri-poligrafice.ro sau
la fax 0213472971 urmatoarele date :

Nume decident
Prenume

Firma
Reg.Com.
Cod Fiscal
IBAN
Nume Banca si Sucursala
Domeniul de activitate al firmei

Strada
Localitatea
Judet/sector
Cod Postal
E-mail *
Telefon *
Fax


* Promitem sã nu furnizãm e-mailul dvs. celor care ar putea sã vã aglomereze cãsuta postalã si nici numãrul de telefon.


Trimiteti-ne prin fax sau e-mail comanda dvs de abonament insotita de toate aceste informatii pentru a primi lunar revista tipãritã. 

 

LISTA RUBRICILOR DE MICA PUBLICITATE

■ = simbolul indicator pentru rubricile de mica publicitate GRATUITE (sunt si alte norme la "CONDITII SI TARIFE PENTRU MICA PUBLICITATE")

 = simbolul indicator pentru rubricile PLATITE

VÂNZARI   CUMPARARI
PRE-PRESS, DESKTOP PUBLISHING
UTILAJE IMPRIMARE OFFSET
UTILAJE TIPAR ÎNALT
UTILAJE IMPRIMARE / FINISARE FLEXO
UTILAJE TIPAR DIGITAL
UTILAJE PT. PRODUCTIA PUBLICITARA
ALTE UTILAJE IMPRIMARE
UTILAJE FINISARE
UTILAJE PRELUCRARE CARTON
UTILAJE PENTRTU AMBALAJE FLEXIBILE
SERIGRAFIE-TAMPOGRAFIE
REPROGRAFIE
MATERII PRIME
DIVERSE

 

OFERTE   CERERI
  PRESTARI SERVICII
 
  POSTURI DE CONDUCERE
 
  LOCURI DE MUNCA
 
  OPORTUNITATI DE AFACERI
   
  LICITATII
   
         

DATI MAXIMÃ EFICIENTÃ CAMPANIEI DUMNEAVOASTRA PUBLICITARE !

Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

 

De ce prelucrează Afaceri Poligrafice date cu caracter personal?

Afaceri Poligrafice prelucrează DE 20 ANI date cu caracter personal în scopul expedierii eficiente a revistei către beneficiarii care se califică pentru a primi revista prin poștă și de asemenea pentru a putea expedia prin newsletter conținutul revistei acelor beneficiari care doresc să o citească în format electronic și să primească știri din domeniu.

 

În concordanță cu legea GDPR în vigoare din 25 mai 2018, vă prezentăm modul în care sunt colectate, stocate, utilizate și protejate datele dvs personale de către SC Afaceri Poligrafice SRL, numită Afaceri Poligrafice în cele ce urmează:

 

Angajament pentru confidențialitate și transparență

1) Confidențialitatea și opțiunile dvs sunt respectate în permanență

2) Ne angajăm să nu înstrăinăm, total sau parțial, datele dvs personale

3) Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea datelor dvs personale sunt respectate în tot ceea ce facem

4) Puteți solicita în orice moment întreruperea comunicării cu noi și ștergerea definitivă a datelor dvs personale din baza noastră de date folosind butonul Dezabonare prezent în fiecare newsletter

5) Ne angajăm să păstrăm datele dvs în siguranță

6) Suntem complet transparenți cu privire la modul în care folosim datele dvs personale

 

Colectarea datelor cu caracter personal

De fiecare dată când alegeți să vă înregistrați la newsletter-ul nostru pe site-ul www.afaceri-poligrafice.ro vi se cere să ne furnizați date cu caracter personal, cum ar fi: nume, prenume, funcție, companie, adresă de e-mail și/sau număr de telefon. Toate informațiile pe care le colectăm și/sau primim poartă denumirea colectivă de Date cu caracter personal.

 

Stocarea datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal sunt stocate în baze de date aparținând societății noastre. Informațiile pot fi accesate doar de către echipa noastră de la departamentul Baze de date cu scopul exclusiv de a gestiona și a vă trimite reviste la timp și newslettere prin intermediul serviciului de e-mail, conform opțiunilor dvs.

Datele dvs cu caracter personal vor fi folosite pentru informarea dvs și vor fi stocate pe termen nelimitat și/sau până la primirea solicitării dvs de încetare a comunicării.

În plus, pentru ștergerea completă a datelor dvs personale din baza noastră de date puteți să ne scrieți și la adresa de e-mail office@afaceri-poligrafice.ro. Veți fi contactat imediat de un reprezentant al nostru.

 

Date de facturare

Când doriți să achiziționați un produs sau serviciu vi se poate cere să ne furnizați anumite informații în plus față de datele cu caracter personal. Aceste informații sunt denumite la modul general Date de facturare.

Datele dvs de facturare vor fi folosite doar pentru menținerea relației noastre comerciale.

 

Ce informații NU colectăm

Nu vă vom solicita și nu vom prelucra niciodată următoarele tipuri de informații:

 

  1. Date cu caracter personal legate de originea rasială sau etnică, de convingerile politice, religioase, filozofice ori de natură similară, de apartenență sindicală sau starea de sănătate şi orientarea sexuală
  2. Date genetice şi biometrice
  3. Date care permit, direct sau indirect, localizarea geografică a persoanelor fizice prin mijloace de comunicații electronice
  4. Date cu caracter personal, referitoare la săvârşirea de infracţiuni de către persoana vizată ori la condamnări penale, măsuri de siguranţă sau sancţiuni administrative ori contravenţionale aplicate persoanei vizate
  5. Date ce au ca scop monitorizarea şi/sau evaluarea unor aspecte de personalitate, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea
  6. Date ce au ca scop adoptarea unor decizii automate individuale în legătură cu analizarea solvabilităţii, a situaţiei economico-financiare, a faptelor susceptibile de a atrage răspunderea disciplinară, contravenţională sau penală a persoanelor fizice

 

 

Cum ne puteți contacta

Pentru orice informație suplimentară sau solicitare privind politica noastră de confidențialitate ne puteți scrie la adresa office@afaceri-poligrafice.ro

 

LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE ȘI UNELE PRECIZĂRI AFERENTE

Politica de confidențialitate care guvernează website-ul www.afaceri-poligrafice.ro se supune Regulamentului (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018.

 

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice informație prin care o persoană fizică devine identificabilă, cum ar fi: un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

 

CE ÎNSEAMNĂ PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, printarea etichetelor necesare realizării expedierilor poștale ale revistelor/publicațiilor, dezvăluirea prin transmitere (inclusiv către terți), diseminare sau punere la dispoziție în orice alt mod, alăturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

 

CĂTRE CINE POATE DEZVĂLUI AFACERI POLIGRAFICE DATELE CU CARACTER PERSONAL

Afaceri Poligrafice poate dezvălui datele cu caracter personal către următoarele categorii de destinatari:

Poștei Române prin etichetele Infadress care însoțesc revistele pentru expediere și autorităților judecătorești.

 

 

CARE SUNT DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE:

 

DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTIȚIEI SAU AUTORITĂȚII NAȚIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL - dreptul de a se adresa cu plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal care au fost încălcate.

 

DREPTUL LA INFORMARE - dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea și protejarea datelor cu caracter personal de către Afaceri Poligrafice.

 

DREPTUL DE ACCES LA DATE - dreptul de a obține de la Afaceri Poligrafice confirmarea faptului că datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către aceasta.

 

DREPTUL LA RECTIFICARE - dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete.

 

DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR ( "DREPTUL DE A FI UITAT" ) -dreptul de a obține la cerere ștergerea datelor cu caracter personal.

 

DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PRELUCRĂRII - dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora.

 

DREPTUL LA OPOZIȚIE - dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrări în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.

 

DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE - dreptul de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrări efectuate prin mijloace automate  (incluzând crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afectează în mod similar, într-o măsură semnificativă, persoanele vizate.