Imprimare offset UV pe suport din plastic

vizualizari: 207
19 Sep 2018

 

În anul 2005 se puneau bazele primei companii de print din Turcia care deţine capacitatea de a realiza printuri de mari dimensiuni prin intermediul unor echipamente de tipar offset UV ce pot funcţiona 24 de ore din 24.
Megalens Matbaacilik San. Tic. Ltd. Şti. este specializată în imprimarea substraturilor transparente, semi-transparente şi opace din PVC, plastic şi polipropilenă cu o grosime maximă de 650 de microni

 


Compania există pe piaţă din 2005, are sediul în centrul oraşului Istanbul şi este specializată în imprimarea offset UV pe suport neabsorbant din plastic, polipropilenă şi PVC.

La scurt timp după ce a fost fondată, firma a început să realizeze şi activităţi de export. Astfel, și-au creat o bază de clienţi în peste 30 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Deţin 3 echipamente de imprimare cu dimensiunea de 70x100 cm care le oferă posibilitatea de a realiza printuri în format mare: cel mai frecvent utilizat este un utilaj Komori cu 5 grupuri de culoare, apoi un Heidelberg cu 2 grupuri de culoare, precum şi un Roland cu un singur grup de culoare. Lucrează, de asemenea, cu echipamente de laminare şi slittere. Utilajele au o capacitate de producţie de 70 000 coli/zi, putând funcţiona la nevoie şi 24 de ore din 24.

Grosimea maximă pe care o poate avea suportul de imprimare este de 200-650 de microni. Substratul poate fi transparent, semi-transparent sau opac.

 

 

Clienţii Megalens vin din domenii diferite de activitate, însă cei mai importanţi sunt distribuitorii de produse promoţionale şi companiile de print.

În Turcia există numeroase companii producătoare de caiete care nu mai utilizează cartonul pentru a realiza copertele, ci polipropilena. Astfel, din 2016 au început producţia de coperte pentru caiete.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.megalens.net/en

 

De Simona Cusă

Inapoi