Pantone a certificat echipamentul Epson SurePress L-4533A / AW

vizualizari: 210
04 Sep 2018

     

După o evaluare care a avut ca subiect echipamentul digital Epson SurePress L-4533A / AW, Pantone – furnizorul de servicii și instrumente profesionale de gestionare a culorilor - a decis să certifice imprimanta ca urmare a capacității sale de a obține 91% din culorile Pantone Coated Solid în delta E de 1,5 CIEDE2000.

Epson SurePress L-4533A / AW își atinge capacitatea maximă atunci când este utilizat împreună cu suportul Avery Primax 250TC / S692N / BG40W / BW6033B PS pentru imprimarea etichetelor și cu cerneala Epson.

L-4533 utilizează un flux de lucru în 4 culori cu RIP, iar imprimanta identifică în mod automat culorile portocaliu și verde, economisind timp. În egală măsură, procesul de producție este simplificat și acuratețea lucrărilor este îmbunătățită.

Industria de tipar și ambalaje se dezvoltă rapid, iar certificarea oferită de Pantone echipamentului SurePress L-4533A / AW aduce în prim plan angajamentul producătorului Epson de a veni în sprijinul convertorilor care doresc să realizeze etichete în culori variate.

Jurnalul de Psihologie Experimentală a realizat un studiu potrivit căruia oamenii rețin mult mai ușor imaginile color decât cele alb/negru. Etichetele colorate sunt mai ușor de memorat și, în consecință, pot fi ușor recunoscute. Studiile efectuate de CCICOLOR - Institutul de Cercetare a Culorilor - arată de asemenea că 90% dintre alegerile consumatorilor se bazează exclusiv pe culori. Această constatare are o influență majoră asupra producției de etichete, iar Epson SurePress L-4533A / AW este echipamentul care le permite utilizatorilor să acceseze o gamă extinsă de culori și aplicații.

ID Products, o companie specializată în producția de etichete, a utilizat SurePress L-4533A / AW pentru a crea etichete de bere, etichete pentru farmacii și multe altele. Adăugarea acestei imprimante în fluxul de producție a extins baza de clienți și i-a permis companiei să abordeze piețe noi.

" Afacerea noastră a fost construită în jurul calități perfecte și consistente a produselor noastre. Pot spune că rezultatele imprimantei SurePress au depășit așteptările mele", a declarat Luke Philippas, director de producție la ID Products. " SurePress nu este primul echipament digital pe care îl utilizăm în producție, dar este cel mai eficient."

Epson SurePress L-4533A / AW este un echipament inkjet ușor de operat, destinat imprimării etichetelor de înaltă calitate într-un timp foarte rapid. Oferind o calitate excelentă a imprimării, precum și caracteristici îmbunătățite, SurePress L-4533A / AW le permite utilizatorilor să își extindă gama de servicii.

" Certificarea pe care Pantone a oferit-o modelului SurePress L4533A / AW scoate în evidență gama extinsă de culori pe care această imprimantă digitală pentru producția de etichete o pune la dispoziția convertorilor", a declarat Mike Pruitt, manager de produs la Epson America, Inc.

Inapoi