Latex-ul a entuziasmat participanții la târgul Print Show

vizualizari: 264
24 Oct 2018

După prezentarea inițială de la FESPA, HP lansează seria Latex R în Marea Britanie cu ocazia Print Show.

Phil Oakley - responsabil HP pentru departamentul de print în format mare din Marea Britanie și Irlanda - declară că noua imprimantă hibrid va revoluționa modul în care printerii vor realiza materialele în viitor.

Primii zece clienți care au primit deja imprimante din seria R pentru testare vor să rămână anonimi, deoarece astfel " fură" un avantaj competitiv pe piață.

" HP Latex R2000 transformă conceptul de print", afirmă Richard Barham, director general la ADAPT (Amari Digital Printing Technologies), distribuitor exclusiv în Marea Britanie.

 

 

 

  Phil Oakley, HP și Richard Barham, ADAPT

 

Acesta a continuat: " Aici a intervenit ceva nou pentru acea piață care apreciază UV-ul și care e familiarizată cu tiparul convențional. Când vezi ceva cu grad mare de noutate, care imprimă sub ochii tăi și care este cumva asemănător tiparului convențional, ai o senzație de trezire".

Oakley dezvăluie cum clienții au început deja să-și imagineze ce se poate obține cu o imprimantă pentru substrat rigid: " Latexul este pe piață de zece ani, așa că este bine cunoscut, dar latexul pe substrat rigid este ceva foarte nou astfel încât pot spune că există o adevărată curiozitate din partea clienților de a înțelege dacă se poate obține aceeași calitate și pe rigid cum se obține pe roll-to-roll. "

Oakley adaugă: " Această imprimantă este un hibrid. E cea mai bună investiție pe care o poate face un furnizor de produse pentru semnalistică, deoarece se pot realiza atât printuri pe substrat flexibil cât și pe substrat rigid. Se obține același finisaj de calitate în situația alegerii substraturilor rigide și se păstrează un evantai de opțiuni similar substraturilor obținute roll-to-roll".

 

  HP latex R2000

 

Barham subliniază că acuratețea culorii este cea care face diferența între seria R și oricare alte imprimante latex. Acesta afirmă: " Ceea ce reținem la prima vedere este culoarea. Puteți obține aceeași culoare de la început până la sfârșit, dar puteți de asemenea să obțineți o gamă mai variată de culori decât ați reușit vreodată cu alte imprimante, ceea ce înseamnă că seria R acoperă mai multe culori decât orice <<gamă Pantone>> a reușit vreodată să obțină un client prin imprimările realizate cu alte echipamente. Acest lucru ușurează munca celor implicați în semnalistică, dar asigură de asemenea și succesul agențiilor care construiesc display-urile."

Informații detaliate pot fi obținute prin distribuitorul HP în România, Grup Transilvae.

www.transilvae.ro

Inapoi