Imprimante UV și cuttere multifuncționale din Rusia

vizualizari: 206
21 Noi 2018

 

BIGPRINTER este producătorul imprimantelor BIGJET UV care printează diverse substraturi utilizate în domeniul semnalisticii, pe care cutter-ul BIGZEE le prelucrează mai apoi. Cele două echipamente funcționează ca un singur sistem, susținând astfel afirmația producătorului conform căreia aceste produse sunt la fel de fiabile ca o armă de foc Kalashnikov

 

Compania a fost înființată în anul 2002, în Moscova. La început au fost distribuitori de echipamente Epson, iar în 2009 au lansat pe piață propriile mașini de tipar. Principala activitate a companiei este dezvoltarea și producția de imprimante UV flatbed, mașini de tipar UV în rolă, echipamente de gravură, cuttere flatbed și routere CNC.

Echipamentele BIGPRINTER sunt destinate unei game variate de aplicații: producție publicitară, decorarea sticlei, a mobilei etc. Compania s-a specializat pe imprimantele pentru substraturile mai dificile, precum ceramica, sticla, metalul sau materialele compozite cu suprafață lucioasă.

Mulți clienți din industria ambalajelor, a tiparului și semnalisticii au nevoie nu doar de echipamente de imprimare ci și de tăiere. Faptul că au la dispoziție un sistem complet le asigură un flux de producție continuu, mult mai rapid și care funcționează cu precizie.

Imprimanta flatbed BIGJET UV 2031 iPS redă imaginile la o rezoluție de 1270x1440 dpi, cu o viteză de producție de până la 40 m²/oră. Dimensiunea mesei de imprimare este de 3100x2020 mm, iar grosimea maximă a materialului ce poate fi imprimat poate ajunge până la 105 mm. Echipamentul dispune de 4-8 canale de culoare, iar imprimarea în mai multe straturi se face într-un singur pas și astfel se poate obține efectul de imprimare 3D. Design-ul echipamentului asigură un nivel scăzut de vibrații și datorită acestei caracteristici de proiectare se pot reda chiar și cele mai mici detalii la o claritate ridicată. Sistemul special de încălzire împreună cu presiunea negativă elimină riscul pătrunderii aerului în interiorul capetelor de imprimare, ceea ce asigură aprovizionarea constantă a acestora cu cerneală și un proces de printare mult mai stabil. Prin intermediul BIGJET UV 2031 iPS se pot imprima substraturi precum metalul, lemnul și sticla. BIGJET UV 2031 iPS este cea de-a patra generație de imprimante UV și este produsă în varianta standard – SM, profesională – PM și de viteză de lucru ridicată – iPS.

BIGZEE Cutter 1016 a fost proiectat în întregime de către inginerii producătorului din Rusia. Este un cutter multifuncțional care poate fi utilizat la prelucrarea unei game variate de materiale, iar dimensiunile suprafeței de lucru pot fi modificate la cererea clientului.

 

De Simona Cusă

Inapoi