Rollem Insignia5 - cea mai versatilă mașină de decupat etichete

vizualizari: 163
04 Sep 2018

     

Rollem Insignia5 este unul dintre echipamentele de finisare cele mai robuste și versatile care sunt disponibile pe piață în prezent. Această mașină de tăiat poate fi configurată în doar câteva minute.

Mașina de tăiat le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza produse unice, cum ar fi mostre sau articole personalizate, devenind rapid soluția ideală pentru finisarea etichetelor industriale, inclusiv a foliilor, materialelor plastice și chiar a foilor din aluminiu, cu viteze de rulare de până la 5 000 de coli pe oră și ușurință în utilizare.

IS5 poate decupa o gamă extinsă de produse, inclusiv etichete, cartoane pliabile, magneți, afișaje POP, felicitări personalizate și multe altele.

Insignia a fost proiectată în spiritul versatilității și al producției eficiente. Unitatea de alimentare a mașinii încarcă materiale cu grosimi cuprinse între 0,063mm - 0,76mm, fiind sincronizată din punct de vedere mecanic cu unitatea de tăiere.

Echipamentul a fost conceput de Rollem International, producător mondial de tehnologie de finisare pentru aplicațiile de tipar comercial și ambalaje.

 

Inapoi