Producție comercială end-to-end cu Easymatrix 106 C/CS

vizualizari: 225
09 Oct 2018

 

Echipamentul de ștanțat Easymatrix 106 C/CS dezvoltat de Heidelberg le oferă utilizatorilor serviciile de care au nevoie pentru producția industrială de cutii pliabile, deoarece ștanțarea și embosarea sunt considerate acum a fi părți integrante ale imprimării comerciale și de ambalaje.

Cu o viteză în producție de 7 700 de coli pe oră și un timp foarte scurt de configurare, mașina procesează materiale cu grosimi între 90 și 2 000 g/m², chiar și carton ondulat de până la 4 mm.

Fluxul de lucru este mult mai eficient deoarece automatizarea elimină în mare măsură erorile rezultate în urma intervenției manuale.

Heidelberger Druckmaschinen Aktiengesellschaft este un partener de încredere pentru furnizorii de servicii de imprimare. De mai bine de 160 de ani, produsele companiei sunt sinonime cu viabilitatea și calitatea superioară. Fiind o companie cu o tradiție îndelungată, Heidelberg definește viitoarele tendințe din industria de print prin tehnologiile de ultimă generație și ideile inovatoare de afaceri.

 

 

Inapoi